Developers Full Stack .NET/C# Software Developers (Medior / Senior)

Job description

J-Club International; Join the Club!

Bij J-Club werken we samen! Samen streven we naar de beste resultaten welke we bereiken door hard te werken in een informele sfeer, waar plezier en collegialiteit hoog in het vaandel staan. Dankzij het plezier waarmee iedereen bij J-Club dagelijks aan de slag gaat, blijven we groeien op zowel de nationale als internationale accessoiresmarkt. J-Club verkoopt zijn producten middels “shop-in-shop” op ruim 10.000 verkooppunten in 25 landen bij diverse grote Europese retailers. Door deze groei zijn we op zoek naar nieuwe collega’s om ons team te versterken.

Wij zijn op zoek naar:

Developers Full Stack .NET/C# Software Developers (Medior / Senior)

Wat ga je doen?

Als developer ben je verantwoordelijk voor het bouwen en onderhouden van onze Portal welke alle bedrijfsprocessen binnen onze organisatie faciliteert. Denk hierbij aan alle processen op het gebied van HR, in- en verkoop, logistiek & financiën. Als developer ligt je passie in het ontwikkelen van software, maar hoort ook het uitvoeren van testen en het documenteren van je werk bij je functie. Je hebt (ruime) ervaring in het ontwikkelen van applicaties en software. Aantoonbare ervaring met de volgende tools en programmeertalen is een vereiste:

 • Visual Studio
 • C#
 • ASP.NET Web API
 • Angular(JS)
 • Git
 • Kennis van Microsoft SQL Server en SQL
 • HTML, CSS en Javascript

Het IT team:

We zijn een klein team dat bestaat uit 6 personen maar zijn een spil voor het gehele bedrijf aangezien alle processen in ons in-house ontwikkelde Portal ondergebracht worden. De kracht van onze afdeling ligt in het matchen van de behoeftes van onze (interne) klant aan (her)bruikbare oplossingen. We zijn een dynamisch en snelgroeiend bedrijf wat nieuwe inzichten een dagelijkse standaard maakt. De sfeer is informeel met de focus op samenwerken in plaats van hiërarchie en managementlagen.

Je toekomstige collega-developer aan het woord:

“Qua technieken zijn we continu aan het innoveren. Zo wordt de huidige applicatie steeds verder verrijkt en opgeknipt in Micro-Services welke we bouwen op basis van het nieuwste .NET Core framework. Daarnaast maken we hierbij gebruik van technieken als NServicebus/RabbitMQ voor communicatie tussen alle instanties. En voor het kunnen opschalen maken we gebruik van technieken als Docker/Kubernetes voor de containerization van de applicatie(s). Ook hebben we alle metrics in beeld door middel van ElasticSearch/Kibana op het grote scherm hier op het kantoor. Andere thema’s zijn het verder implementeren van SignalR en het upgraden van Angular.

Het is tof om als developer veel (keuze)vrijheid te hebben in het ontwikkelen hier bij J-Club. Daarnaast zorgt het nauw samenwerken met de organisatie en de mensen op de werkvloer dat je ziet waar je het voor doet!

Binnen ons bedrijf stellen wij het pragmatisch werken en samenwerking centraal. Wij bepalen samen met de organisatie de prioriteiten die impact hebben op het toevoegen van waarde voor de organisatie”

Wij bieden

Een afwisselende baan voor 32-40 uur per week met een goed salaris. Ons kantoor is goed te bereiken met de auto op industrieterrein Stichtsekant, Almere – naast de A27.

De functies zijn per direct beschikbaar.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze leuke functie en wil je werken in een jonge, dynamische organisatie? Stuur dan jouw motivatiebrief met CV naar het onderstaande adres en Join the Club!

Job requirements

Je profiel:

 • Je begrijpt de performance-impact en bruikbaarheidskenmerken van je oplossingen
 • Je voelt je thuis in een dynamische organisatie
 • Je houdt nieuwe ontwikkelingen op het gebied van web technologie goed in de gaten
 • Je bent creatief in het vinden van oplossingen
 • Je bent communicatief sterk
 • Je bent planmatig, pro-actief en sterk analytisch
 • Je bent klant-, taak- en resultaatgericht.
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift is essentieel