Buyer Bijoux en Mode-accessoires

Job description

J-Club International; Join the Club!

‘Work hard, play hard’ & ‘Teamwork makes the dream work’!


Bij J-Club werken we samen! Als 1 team gaan wij voor de beste resultaten. Bij J-club heerst een enthousiaste, informele en collegiale werksfeer. Dankzij het plezier en succes bij J-Club blijven we hard groeien op zowel de nationale- als internationale markt van modeaccessoires. J-Club verkoopt zijn producten middels “shop-in-shop” op ruim 12.000 verkooppunten in 25 landen bij diverse grote en bekende Europese retailers.

Door deze groei zijn wij op korte termijn op zoek naar een:
Buyer Bijoux en Mode-accessoires (32-40 uur)


Wat ga je doen?

Heb jij ervaring als buyer in de retail? Heb jij affiniteit met bijoux & mode-accessoires en sta je in de startblokken om een aantal keer per jaar af te reizen naar China, India, Thailand en Turkije om de allerleukste collecties te ontwikkelen? Vind je het leuk om met allerlei verschillende soorten collecties bezig te zijn, van high- tot low fashion en ben jij een teamplayer boordevol leuke initiatieven? Stop met scrollen, want dan zijn wij op zoek naar jou!


Als Buyer ken je bij voorkeur alle ins en outs van de ontwikkelingen op de markt. Je weet wat er speelt en je kan hier flexibel en feilloos op inspelen. Bij J-Club kopen we collecties voor verschillende bekende retailers/merken in Europa. Voor het samenstellen van de collecties is het van belang dat je jezelf kunt verplaatsen in het DNA van deze retailers/merken. Je weet de wensen en behoeftes te vertalen naar een passende collectie. Je bent samen met de andere Buyers verantwoordelijk voor de bijoux, de wenskaarten en andere bijhorende productgroepen. Denk bijvoorbeeld aan tassen, zonnebrillen, piercings en andere mode-accessoires. Deze productgroepen zijn van A tot Z jouw verantwoordelijkheid. Vanaf het inkopen en onderhandelen van de producten tot aan hoe het in de winkel wordt gepresenteerd!. Elke dag is anders, elke collectie is anders, maar dat maakt het een ontzettend afwisselende en dynamisch baan!


Het team

Wij zijn een jong en dynamisch team. We zijn initiatiefnemers en enthousiast. Vrijheid en creativiteit staan centraal. We werken zelfstandig, maar de verschillende ideeën van alle inkopers zijn altijd welkom. We houden van hard werken, maar het allerbelangrijkste is dat we plezier hebben in alles wat we doen.


Job requirements

Profiel

  • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau
  • Je bent een echte team player met een hands on mentaliteit
  • Je zit vol met leuke ideeën. Initatiefnemers, daar houden we van!
  • Je hebt minimaal 3 á 5 jaar ervaring in een snelle retail of wholesale omgeving
  • Je reist graag met vol enthousiasme een paar keer per jaar naar China, India, Thailand en Turkije
  • Je hebt aandacht voor detail en gaat altijd voor het beste product
  • Je bent communicatief sterk en beheerst de Nederlandse en Engelse taal

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze leuke en dynamische functie? Kan je niet wachten om mooie, commerciële collecties neer te zetten samen met ons jonge, enthousiaste inkoopteam? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief en join the Club!